0

Αλλεργιογόνα

Παρακαλώ ενημερώστε το προσωπικό της επιχείρησης για τυχόν αλλεργίες ή δυσανεξίες που μπορείτε να έχετε. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Αλλεργιογόνα θεωρούνται τα παρακάτω:

1. Δημητριακά (π.χ. σιτάρι, κριθάρι) που περιέχουν γλουτένη

2. Καρκινοειδή (καβούρι, γαρίδες, καραβίδες, αστακός)

3. Μαλάκια (καλαμάρια και χταπόδια)

4. Αυγά (σε οποιαδήποτε μορφή π.χ. τρόφιμα αλειμμένα με αυγό)

5. Ψάρια

6. Γάλα

7. Σόγια

8. Μουστάρδα

9. Σέλινο

10. Φιστίκια και άλλους ξηρούς καρπούς

11. Σουσάμι

12. Διοξείδιο του Θείου (χρησιμοποιείται ως συντηρητικό σε αποξηραμένα φρούτα, ανθρακούχα και αλκοολούχα ποτά κ.ά.)

13. Λούπινο

 
Up icon